Arrangementen

Heerlijke dag genieten op het water

Bent u op zoek naar een bootverhuur in het Groene Hart? Bekijk dan onze verschillende sloepen voor een dag te huren. Onze sloepen zijn geschikt voor diverse groepsgroottes. Van 2 personen tot 20 personen. De gezinsboot, de luxe Italiaanse designboot of de robuuste groepsboot zijn één van de boten in ons assortiment.

De omgeving

Ontdek de verrassende mogelijkheden van de verschillende meren of juist de schoonheid van de plassen.  Wilt u liever het centrum van Leiden bekijken met zijn mooie en gezellige terrasjes of dineert u graag aan de gezellige vernieuwde kade in Alphen a/d Rijn?

Wij informeer u graag naar de diverse mogelijkheden, de mooiste routes en uitstapje die wij u kunnen bieden.

Groepen, familie & bedrijfsuitjes

Ook voor vriendengroepen, familie of bedrijfsuitjes zijn wij u graag van dienst. Onze stoere Harding is zeer geschikt voor grotere gezelschappen om in te loungen, borrelen en te genieten. Daarnaast kunnen wij voor groepen met meer dan 20 personen meerdere boten tegelijk inzetten.

Wij bezorgen onze gasten graag een waanzinnige dag om nooit te vergeten!

Mogelijkheden

Watersport

Lekker sportief bezig zijn op het water of een leuke vakantie activiteit? Ook voor vriendengroepen, familie of bedrijfsuitjes zijn wij u graag van dienst. Heerlijk om te loungen, borrelen en te genieten.

Trouwboot

Zijn jullie liefhebbers van water en watersport? Het is een fantastisch en bijzonder moment om op een prachtige locatie aan het water te trouwen terwijl jullie aan komen varen in jullie unieke huwelijks boot.

Wateruitvaart

Het Groene Hart kent veel water. Het biedt ontspanning en plezier en speelt een belangrijke rol in het leven van veel bewoners. Waarom zou je je dierbare in een rouwauto vervoeren terwijl jullie zoveel mooie momenten hebben meegemaakt op het water?