Routes

Varen in het Groene Hart

Het Hollande Plassengebied ligt midden in het Groene Hart en heeft bij uitstek het grootste wateroppervlakte van Nederland. Ideaal voor uitstapjes naar de Kaag, Brassemermeer of Westeinder Plassen. De omliggende steden zoals Leiden, Alphen of Aalsmeer zijn leuk om aan te doen.

Waterkaart

Bij aankomst krijgt u van ons een ANWB waterkaart mee en diverse mogelijke vaarroutes die wij graag met u doornemen.

Wilt u alvast wat routes bekijken? Kijk dan op www.sloepennetwerk.nl. Hier kunt u ook een handige app voor uw smartphone downloaden.

Restaurants

U vaart ook langs restaurants en terrassen aan het water, ideaal om een heerlijke lunch of diner te nuttigen. Met diverse locaties hebben wij leuke acties en kortingen.

Mogelijkheden

Watersport

Lekker sportief bezig zijn op het water of een leuke vakantie activiteit? Ook voor vriendengroepen, familie of bedrijfsuitjes zijn wij u graag van dienst. Heerlijk om te loungen, borrelen en te genieten.

Trouwboot

Zijn jullie liefhebbers van water en watersport? Het is een fantastisch en bijzonder moment om op een prachtige locatie aan het water te trouwen terwijl jullie aan komen varen in jullie unieke huwelijks boot.

Wateruitvaart

Het Groene Hart kent veel water. Het biedt ontspanning en plezier en speelt een belangrijke rol in het leven van veel bewoners. Waarom zou je je dierbare in een rouwauto vervoeren terwijl jullie zoveel mooie momenten hebben meegemaakt op het water?