Wateruitvaart

Een Stijlvolle uitvaart

Het Groene Hart kent veel water. Het biedt ontspanning en plezier en speelt een belangrijke rol in het leven van veel bewoners. Waarom zou je je dierbare in een rouwauto vervoeren terwijl jullie zoveel mooie momenten hebben meegemaakt op het water? Wij begrijpen dat en zijn u graag van dienst met het rouwvervoer op het water.

De uitvaart

Deze boot is geschikt voor ongeveer 20 personen en de overledene. U kunt ook gebruik maken van extra volgboten. Speciaal getrainde schippers zullen het varen op een waardige manier uitvoeren.

In overleg met uw uitvaartondernemer kunnen wij op iedere gewenste plek afmeren en u ophalen. Wij varen in het Groene hart, de omgeving Leiden, Alphen, Woubrugge, Ter Aar, Boskoop, Zoeterwoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn. Andere plaatsen in overleg.

Uw uitvaartondernemer informeert u graag naar de mogelijkheden en kan hiervoor contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer voor een wateruitvaart dan verwijzen wij u graag naar Ammoniet Uitvaartbegeleiding.

Asverstrooiing

Ook voor asverstrooiingen helpen wij u graag. U vaart alleen met uw eigen gezelschap en indien u dat wenst ook zonder uitvaartleider/schipper. De boot is geschikt voor ruim 20 personen.

Prijzen en informatie

U kunt de gehele plechtigheid door ons laten verzorgen of u huurt alleen de boot. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen, zelfs het ophalen van de as bij het crematorium. Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze vrouwelijke uitvaartleider/schipper, die van de asverstrooiing een stijlvolle plechtigheid maakt. Wanneer u geen gebruik wilt maken van een uitvaartleider/schipper, huur u alleen de sloep en de uitvoering van de verstrooiing doet u zelf.

Vaart van circa 2 uur € 100,- (incl. benzine)
Dagprijs € 200,- (incl. benzine)
Uitvaartleider/schipper € 75,-

Voor verdere mogelijkheden en wensen kunt u ook bij ons terecht.

Ophalen van de as bij het crematorium € 40,-
Oplosbare urn v.a.€ 36,-
Strooikoker € 22,-
Bloemen v.a. € 25,-
Proostmoment € 10,- per fles
Verzorgde lunch op aanvraag

De prijzen zijn voor onze diensten inclusief 0% BTW, prijzen van onze producten zijn inclusief 21% BTW.

Heeft u vragen?

U heeft vragen over een asverstrooiing op water per boot? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren en informeren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

E-mail: boatsandbites@gmail.com
Telefoon: 06 – 51 18 77 43

Openingstijden
Dagelijks telefonisch bereikbaar van 08:30 – 21:00 uur
Vaarseizoen van 1 april tot 1 oktober.

Opstaplocatie:
Menken Maritiem Showroom
Hoekse Aarkade 2, Ter Aar
Parkeren gratis

Adres:
Oostkanaalweg 21a
2461 ER Ter Aar

K.v.K: 78314321
Rabobank: NL89RABO0355841401