Suppen

Reserveer sup board

Lekker sportief bezig zijn op het water of een leuke vakantie activiteit? Onze SUP boarden zijn te huur in Ter Aar, maar je kan ze gemakkelijk meenemen door heel Nederland. De SUP is verpakt in een tas, incl. pomp en paddel. Dit zorgt ervoor dat je hem overal kan oppompen en kan gebruiken. Wil je direct suppen op het Aarkanaal of Leidse Vaart? Dan liggen de boards opgepompt voor je klaar en kan je gelijk suppen.

Wat is Suppen?

Suppen is staand op een supboard vooruit paddelen. Je hebt een breed board en een speciale lange peddel. Suppen is een hele goede workout. Je gebruikt je armen, schouders , buik en rugspieren. In de VS, maar ook steeds meer in Nederland, wordt suppen als een echte conditie-en fitnesstraining gedaan.

Instructie

Als je gaat suppen krijg je eerst een korte instructie van ons en daarna kan je zelf het water op. Heb je echt helemaal geen ervaring met watersport? Dan raden we je aan om een suples of supworkshop te volgen.

Mogelijkheden

Watersport

Lekker sportief bezig zijn op het water of een leuke vakantie activiteit? Ook voor vriendengroepen, familie of bedrijfsuitjes zijn wij u graag van dienst. Heerlijk om te loungen, borrelen en te genieten.

Trouwboot

Zijn jullie liefhebbers van water en watersport? Het is een fantastisch en bijzonder moment om op een prachtige locatie aan het water te trouwen terwijl jullie aan komen varen in jullie unieke huwelijks boot.

Wateruitvaart

Het Groene Hart kent veel water. Het biedt ontspanning en plezier en speelt een belangrijke rol in het leven van veel bewoners. Waarom zou je je dierbare in een rouwauto vervoeren terwijl jullie zoveel mooie momenten hebben meegemaakt op het water?